2024 Artık Gün 29 Şubat

2024 Artık Gün 29 Şubat

2024 Artık Gün 29 Şubat Google tarafından Doodle Oldu. Özel günlerde anasayfasını değiştiren Google, 29 Şubat artık günü farklı ve şirin bir görselle karşımıza çıkıyor. 4 Yılda bir gelen 29 Şubat Atık Gün Nedir? Neden Önemli? PodEvi Elektronik Sigara sitesi Blog yazımızda.

29 Şubat 2024 Artık Gün Nedir?

İngilizcesi “Leap Day 2024” olarak ifade edilen 2024 Artık Gün, 4 yılda bir Şubat ayının 29 gün çekmesi olarak biliniyor. 29 Şubat’ta doğanlar, dört yıl sonra ilk kez doğum günlerini tam gününde kutlayabilecek. Bu nedenle bu yıl 365 değil 366 gün olarak yaşanacak.

leap day 2024

Zıplayan Kurbağa gif animasyonunun yer verildiği Doodle’da 28, 29 ve 1 rakamları ile ön planda olup, ziyaretçilerine tebessüm ettirmeyi başardı.

Artık yılın sebebi, bilimsel olarak Dünya’nın Güneş çevresinde dönme süresinin (astronomik yıl), Güneş’in aynı meridyenden iki kez geçişi arasındaki ortalama zamanın (gün) tam katı olmaması olarak tanımlanıyor.

Bir sonraki artık Gün ne zaman?

Dört yıl daha yani 2028 yılında olması gerekiyor. O artık gün ise, Salı gününe denk gelecek. O yıla kadar PodEvi ekibi olarak, sağlıklı ve sevdikleriniz ile mutlu bir yaşam diler, sigarasız bir hayat diliyoruz.


PodEvi olarak 2024 yılı 29 Şubat Perşembe Artık Günü için özel kampanya hazırladık. Bugüne özel sipariş veren herkese 50 TL Bizden Hediye. Bu kampanyaya katılma şartı olarak sadece, sipariş verdiği ürün sayfasına bir adet yorum bırakmak olacak.

Yorum bırakanların sipariş panelinde 29 Şubat gününe özel, 50 TL düşülerek, kargolar hazırlanacaktır. Bu Duyuruyu sizlere burada haberdar etmiş oluyoruz.

Ayrıca, En Çok Satan Elektronik Sigara modellerini Çok Satan Elektronik Sigaralar kategori sayfasında inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. Kapıda ödeme, hızlı teslimat ve aynı gün kargo imkanı bulunmaktadır.

2024 Artık Gün 29 Şubat” yazısında bir düşünce

  1. Sezen Avatar
    Sezen diyor ki:

    Doğum günü 29 Şubat olanlar için şansız gün demeliyiz. Arkadaş niye 29 Şubat 4 yılda bir oluyor ki . Zaten herkes üzerime geliyor. Neyse bugün doğum günum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir